Tring njofton se ka nisur procesi i dixhitalizimit në Fier, Lushnje dhe Mallakastër

Vazhdon procesi i dixhitalizimit në të gjithë vendin. Pas qyteve si Durrës, Korçë, Pogradec, Bilisht, Elbasan, Berat dhe Krujë, Tring njofton se ka nisur procesi i dixhitalizimit në Fier, Lushnje dhe Mallakastër!

Nxitoni të përfitoni nga oferta:
Aparat tokësor nga 6,900 lekë në 3,390 lekë

Dhuratë Karta Smart + 3 muaj abonim në platformën tokësore

Uefa Champions League e përfshirë!

Të gjithë klientët përveç kanaleve Tring me aparatin HD DVBT-2 mund të shohin të gjithë kanalet kombëtare falas. Luten të gjithë shikuesit që të drejtojnë antenat në drejtimet: Ardenicë, Likovun, dhe Ballsh. Tring transmeton programet e saj në kanalin 29 UHF, me frekuencë 538 MHZ

Tring OTT App
Banner Image
11,900 L
/ 12 muaj
Bli Online