background image
E KE GATI!
Kredencialet janë një buton larg!

Nëse jeni klient i Platformës Televizive Tring, ju mund të aplikoni për të marrë të dhënat e logimit në Portalin e Klientëve Tring.

Plotësoni të gjitha fushat në të majtë dhe shtypni "Dërgo". Të dhënat do ju dërgohen me e-mail në adresën tuaj.

Ke harruar fjalëkalimin ose emrin e përdoruesit? Kliko KËTU!
Regjistrohu